Navigation

Jalgpalliklubi Puuma lastele

Esiliiga B avavoor jõudis lõpule

Wismari staadion

Wismari staadion

Kümne meeskonna osavõtul toimuva Esiliiga B turniiri avalöök tehti küll juba kolmapäeval, kuid lõpule jõuti alles pühapäeval.

Kolmapäeval asus FC Flora III asus küll Martin Nurmsaare väravatest kolm korda juhtima, aga Araratil oli kiire vastus olemas ja tugeva lõpuspurdiga võitis Ararat lõpuks 7:4. Ka neljapäeval ei suutnud HÜJK Emmaste edu hoida ja tugev lõpp tõi debütant JK Tallinna Kalev II-le 2:1 võidu.

Ja ka laupäeval oli võidukas esimesena sisselasknu, sest kuigi Maardu FC Starbunker asus 69. minutil juhtima, kuulus 2:1 võit siiski külalistele Kohtla-Järve JK Järvele. Lisaks kasutas Starbunker mängukeelu all olnud Sergei Zabelot, seega tulemus tühistati ja turniiritabelisse kantakse Järve võit 2:-.

Viimastes mängudes jätkas Raasiku FC Joker traditsiooni, et kodumeeskond kaotab. FC Elva võitis 3:1. Tallinna FC Puuma sai aga 1:0 jagu JK Sillamäe Kalev II-st. See oligi väljakuperemeeste ainus võit esimeses voorus.

Tabelit asus juhtima Tallinna FC Ararat TTÜ.

Teie arvumus


Наши партнеры