Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /data03/virt22530/domeenid/www.fcpuuma.ee/htdocs/uudised/wp-settings.php on line 520

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /data03/virt22530/domeenid/www.fcpuuma.ee/htdocs/uudised/wp-settings.php on line 535

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /data03/virt22530/domeenid/www.fcpuuma.ee/htdocs/uudised/wp-settings.php on line 542

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /data03/virt22530/domeenid/www.fcpuuma.ee/htdocs/uudised/wp-settings.php on line 578

Deprecated: Function set_magic_quotes_runtime() is deprecated in /data03/virt22530/domeenid/www.fcpuuma.ee/htdocs/uudised/wp-settings.php on line 18

Strict Standards: Declaration of Walker_Page::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /data03/virt22530/domeenid/www.fcpuuma.ee/htdocs/uudised/wp-includes/classes.php on line 1199

Strict Standards: Declaration of Walker_Page::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /data03/virt22530/domeenid/www.fcpuuma.ee/htdocs/uudised/wp-includes/classes.php on line 1199

Strict Standards: Declaration of Walker_Page::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /data03/virt22530/domeenid/www.fcpuuma.ee/htdocs/uudised/wp-includes/classes.php on line 1199

Strict Standards: Declaration of Walker_Page::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /data03/virt22530/domeenid/www.fcpuuma.ee/htdocs/uudised/wp-includes/classes.php on line 1199

Strict Standards: Declaration of Walker_PageDropdown::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /data03/virt22530/domeenid/www.fcpuuma.ee/htdocs/uudised/wp-includes/classes.php on line 1244

Strict Standards: Declaration of Walker_Category::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /data03/virt22530/domeenid/www.fcpuuma.ee/htdocs/uudised/wp-includes/classes.php on line 1391

Strict Standards: Declaration of Walker_Category::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /data03/virt22530/domeenid/www.fcpuuma.ee/htdocs/uudised/wp-includes/classes.php on line 1391

Strict Standards: Declaration of Walker_Category::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /data03/virt22530/domeenid/www.fcpuuma.ee/htdocs/uudised/wp-includes/classes.php on line 1391

Strict Standards: Declaration of Walker_Category::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /data03/virt22530/domeenid/www.fcpuuma.ee/htdocs/uudised/wp-includes/classes.php on line 1391

Strict Standards: Declaration of Walker_CategoryDropdown::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /data03/virt22530/domeenid/www.fcpuuma.ee/htdocs/uudised/wp-includes/classes.php on line 1442

Strict Standards: Redefining already defined constructor for class wpdb in /data03/virt22530/domeenid/www.fcpuuma.ee/htdocs/uudised/wp-includes/wp-db.php on line 306

Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Object_Cache in /data03/virt22530/domeenid/www.fcpuuma.ee/htdocs/uudised/wp-includes/cache.php on line 431

Strict Standards: Declaration of Walker_Comment::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /data03/virt22530/domeenid/www.fcpuuma.ee/htdocs/uudised/wp-includes/comment-template.php on line 1266

Strict Standards: Declaration of Walker_Comment::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /data03/virt22530/domeenid/www.fcpuuma.ee/htdocs/uudised/wp-includes/comment-template.php on line 1266

Strict Standards: Declaration of Walker_Comment::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /data03/virt22530/domeenid/www.fcpuuma.ee/htdocs/uudised/wp-includes/comment-template.php on line 1266

Strict Standards: Declaration of Walker_Comment::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /data03/virt22530/domeenid/www.fcpuuma.ee/htdocs/uudised/wp-includes/comment-template.php on line 1266

Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Dependencies in /data03/virt22530/domeenid/www.fcpuuma.ee/htdocs/uudised/wp-includes/class.wp-dependencies.php on line 31

Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Http in /data03/virt22530/domeenid/www.fcpuuma.ee/htdocs/uudised/wp-includes/http.php on line 61
 Karikasarjas seisab ees kolm veerandfinaali
Navigation

Jalgpalliklubi Puuma lastele

Karikasarjas seisab ees kolm veerandfinaali

karika logo

karika logo

Evald Tipneri nimelisele karikale mängitavatel Eesti 2013/14. aasta karikavõistlustel toimub teisipäeval ja kolmapäeval kolm veerandfinaali.

Teisipäeval kell 18:00 algab Saaremaal, Salme staadionil kohtumine Esiliiga keskmiku FC Kuressaare ja Esiliigas B edukalt esineva Tartu FC Santose vahel. Mängu näitab DELFI TV.

Tund aega hiljem, kell 19:00 kohtuvad Sportland Arenal Premium liiga etteotsa mahtuv Tallinna FC Infonet ja Esiliigas tabeli lõpus sörkiv Tallinna FC Puuma.

Kolmas veerandfinaal leiab aset kolmapäeval kell 18:00 Jõhvi linnastaadionil, kus Premium liiga uustulnuk Jõhvi FC Lokomotiv kohtub Esiliiga B meeskonnaga HÜJK Emmaste.

Neljandat veerandfinaali ei toimu, sest Tallinna FC Levadia vastane Tartu JK Tammeka II lõpetas hooajavahetusel oma eksistentsi ning FC Levadia pääses mänguta poolfinaali.

Karikamängude tähtsust tõstab asjaolu, et endiselt on lahtine üks koht Eesti klubidele Euroopa Liigas ja selle pälvib Eesti karikavõitja või siis karikafinalist, kui karika võidaks Eesti mullune meister Tallinna FC Levadia, kes esindab Eestit Meistrite Liigas.

Eesti karikavõistluste 1/4-finaalid 15. ja 16. aprillil:

15. aprillil kell 18:00 Salme staadion (Salme vald, Saaremaa)
FC KURESSAARE - TARTU FC SANTOS

FC Kuressaare peatreener Pelle Pohlak: “Mitmendat mängu järjest on meil probleeme väravate löömisega. Santose vastu peame oma võimalusi paremini realiseerima selleks, et suudaksime selle mängu võita.”

Saarlasest noor ründaja Maarek Suursaar: “Meeskond läheb karikamängus FC Santose vastu positiivselt meelestatult ning kõik tahavad sellest mängust võitu ja edasipääsu poolfinaali. Kiviõli mängust saime motivatsiooni, et me suudame mängida head jalgpalli. Kaitse olgu sama hea, kui Kiviõli mängus ning ründes üritame omad võimalused kindlalt realiseerida, eriti mina ise.”

FC Santose peatreener Mikk Laas: “Karikamäng on meie jaoks väga olulise tähtsusega. Oleme seda mängu kaua oodanud ning anname endast 100%. Vastane mängib küll Esiliigas, kuid see meid ei hirmuta. Läheme saarele oma mängu mängima ning usun, et tuleme sealt ka hea tujuga tagasi.”

Ründaja Alar Alve: “Karikasarja veerandfinaal on meie jaoks väga tähtis mäng. Vastast me ei alahinda, aga läheme seda mängu kindlasti võitma.”

Peakohtunik: Andrei Karhu
Abikohtunikud: Neeme Neemlaid, Hannes Reinvald
Neljas kohtunik: Lauri Põld

15. aprillil kell 19:00 Sportland Arena (Asula 4c, Tallinn)
TALLINNA FC INFONET - TALLINNA FC PUUMA

FC Infoneti peatreener Aleksandr Puštov: “See on meie jaoks väga tähtis mäng. Karikamängud on alati väga ettearvamatud, vaatamata sellele, mis liigas ja mis tabelikohta omavad vastased. Et saada poolfinaali, peame selles mängus tõestama, et oleme tõepoolest tugevamad ning sellest tulenevalt ka võitma!”

Mängija Jevgeni Gurtšioglujants: “Ees ootab meie meeskonna jaoks vastutusrikas mäng! Võit Puuma üle viiks meid Eesti karika poolfinaali ning see oleks meie klubi jaoks tõsine saavutus! Eesmärk on meil kõigil üks - pääseda Euroopa liigasse! Meeskond on tõsiselt meelestatud: tuleb mängida distsiplineeritult ja realiseerida kõik oma momendid! Loodan, et meie fännid elavad meile samuti kaasa!”

FC Puuma peatreener Vitali Kobašov: Meeskond on viimases kahes mängus märgatavalt lisanud mängukvaliteeti ja sisu. Seda näitas ka tulemus. Meeskonnavaim on tõusmas. Selgeks on saanud põhikoosseisu nimed ja pilt. Karikamäng Infonetiga ei ole erand ja omab sellist iseloomu, kus igaüks võib üllatada. Arvestades seda, et omavaheline statistika ei ole meie poolt, võib öelda, et üksikutes mängudes on Infonet meie vastu punktideta jäänud. Loodame, et saame võidu ka selles mängus. Terviklikult on meeskond positiivselt meelestatud. See väljendub selles, et mängijad tahavad saavutada vaid positiivset tulemust. Loodan, et mänguks on kõik valmis. Kes võidab, näitab mäng.

Mängija Pavel Apalinski: Nii meie meeskonnas kui ka Infonetis on palju kogenud mängijad. Jätkub ka noori. Viimases mängus Premium liigas näitas Infonet kehva mängupilti, mis väljendus suureskoorilises kaotuses. Samu sõnu aga ei saa öelda meie viimase mängu kohta. Liigade tase on kindlasti erinev, aga karikas on karikas, kus võib juhtuda kõike. Meie ülesanne on täita treeneri käske ninh realiseerida neid eesmärke ja ülesandeid, mille kallal oleme töötanud treeningutel. Isiklikult kavatsen kurvastada vastast mõne väravaga. Soovin edu sellele meeskonnale, kes rohkem pingutab eelseisvas mängus.

Peakohtunik: Tomi Rahula
Abikohtunikud: Silver Kõiv, Taavi Puuorg
Neljas kohtunik: Miko Pupart

16. aprillil kell 18:00 Jõhvi linnastaadion (Pargi 1, Jõhvi)
JÕHVI FC LOKOMOTIV - HÜJK EMMASTE

FC Lokomotivi peatreener Viktor Nesterenko: Tulemas on väga raske ja keeruline lahing, ükskord me juba andsime Emmastele võimaluse võita, aga seekord mitte. Mängime ainult võidu peale!

Mängija Kevin Kaivoja: Läheme väljakule mängima oma jalgpalli ja tõestama oma paremust!

Emmaste treener Marko Pärnpuu: Karikalahing on alati eriline. Seekord veelgi erilisem, sest kaalul on palju. Ei rohkem ega vähem, kui jõudmine nelja hulka. Kuid eelkõige tuleb mängida vabalt ja lustlikult.

Mängija Kristjan Paapsi: Emmaste mängumootor pole sel hooajal veel õigeid pöördeid üles saanud. Nüüd oleks tagumine aeg! Meie jaoks kindlasti hooaja tähtsaim mäng, ootame põnevusega.

Peakohtunik: Mart Martin
Abikohtunikud: Dmitri Vinogradov, Andrei Vorobjov
Neljas kohtunik: Igor Kübarsepp

EJL

Teie arvumus


Наши партнеры